Wemacon

Wemacon Finance

WEMACON Finance is de jongste activiteit binnen Wemacon B.V. en verzorgt en bemiddelt financieringen en verzekeringen voor zowel de producten van WEMACON als van derden. Zowel voor financial- als operational- lease kunt u terecht bij WEMACON Finance

Ondernemende mensen doen zaken met WEMACON finance, rechtstreeks of via uw bedrijfsadviseur. Zij kunnen u alles vertellen over de innovatieve en effectieve lease-oplossingen voor uw investeringsvraagstukken.

WEMACON finance is een handelsbenaming van Wemacon B.V.. Wij werken nauw samen met vaste bankpartners waardoor wij u een deskundig financieel totaal advies kunnen aanbieden dat is afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

Wij hebben uitgebreide kennis in huis over producten, toeleveringsmarkten en (productie)technologieën van o.a. automotive (autoleasemaatschappijen), intermodale vervoersmiddelen, BDF bakken, BDF systemen, containers etc. Onze leaseoplossingen bieden u de garantie op de juiste financiering van het juiste bedrijfsmiddel. Rechtstreeks via uw relatiebeheerder of adviseur Lease van WEMACON finance. Zij kunnen u alles vertellen over de innovatieve en effectieve lease-oplossingen voor uw investeringsvraagstukken.

Nieuwsbrief

Routeplanner

Vul in het onderstaande invoerveld uw postcode in en vind direct de snelste route naar Wemacon in Nijverdal

Wemacon B.V.
Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem.

+31 (0)548-622828
info@wemacon.nl ga naar de contactpagina

Wemacon

Een bedrijfsauto of vrachtwagen is een rijdend visitekaartje voor iedere onderneming. Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. Wemacon helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen Wemacon zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Disclaimer