Wemacon
Wema

Wema carrosserie

Met inmiddels bijna 50 jaar ervaring in de carrosseriebouw is WEMA Nijverdal een specialist in specialbouw, maatwerk en reparatie en onderhoud van carrosserieën en toebehoren. Het carrosseriebedrijf in Nijverdal ligt aan de basis van WEMACON. En treed sinds de oprichting van WEMACON op als steunpunt voor WEMACON en haar partners. Zowel voor service en reparatie als voor zeer klantspecifieke aanpassingen.

Voorbeelden van Wema Nijverdal specials ziet u op bijgaande foto’s. Onze uitstekend geoutilleerde productiehal biedt ons de mogelijkheid om alle voertuigcombinaties te kunnen huisvesten tijdens opbouw of modificaties.

Wema Nijverdal is ook de broedplaats voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen, vaak voortkomend uit klantvragen of gewijzigde regelgeving.
Wema carrosserie is uiteraard RDW-erkend.

Wema Carrosserie is o.a. dealer en servicepunt van:

  • RTS City Cruiser
  • RTS Regio Cruiser
  • Anteo laadkleppen
  • Dhollandia laadkleppen

Daarnaast specialiseerd Wema Carrosserie zich in renovatie van BDF wissellaadbakken van alle bekende merken.

Foto impressie

Nieuwsbrief

Routeplanner

Vul in het onderstaande invoerveld uw postcode in en vind direct de snelste route naar Wemacon in Nijverdal

Wemacon B.V.
Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem.

+31 (0)548-622828
info@wemacon.nl ga naar de contactpagina

Wemacon

Een bedrijfsauto of vrachtwagen is een rijdend visitekaartje voor iedere onderneming. Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. Wemacon helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen Wemacon zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Disclaimer