Wemacon
Spier Nederland

Spier Nederland

Spier Fahrzeugwerk is sinds jaren een specialist van voertuigen in de distributiebranche. Van bestelwageninrichting en de bekende pakketdienst voertuigen tot 3 assige gesloten opleggers, BDF wissellaadbakken in plywood of polycarbonaat en speciale drankdistributievoertuigen.

Spier producten worden volledig geproduceerd in “west” Duitsland. Een Spier product kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een strakke afwerking. Spier Nederland blinkt uit in het in grote series kunnen leveren van exact gelijke carrosserieën tot het leveren van losse eenheden naar klant wens.

De enorme productie capaciteit van ongeveer 5000 eenheden per jaar geeft weer dat ook Spier een uiterst professionele en goed georganiseerde partner is.

Spier producten met maatwerk aanpassingen

Constant bezig met vernieuwing, waarvan bijvoorbeeld de nieuwe Aerobox een prachtig voorbeeld is. Een intensieve samenwerking met o.a. Hymer heeft geresulteerd in het feit dat goed, degelijk, vooruitstrevend en prijsgunstig wel degelijk samengaan. Laat u overtuigen dat we voor uw transportvraag met dit product, eventueel aangevuld met maatwerk aanpassingen door Wema carrosserie, de best mogelijke oplossing voor u kunnen bieden voor een gunstige prijs.

Foto impressie

SpierSpierSpier Nederland

Nieuwsbrief

Routeplanner

Vul in het onderstaande invoerveld uw postcode in en vind direct de snelste route naar Wemacon in Nijverdal

Wemacon B.V.
Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem.

+31 (0)548-622828
info@wemacon.nl ga naar de contactpagina

Wemacon

Een bedrijfsauto of vrachtwagen is een rijdend visitekaartje voor iedere onderneming. Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. Wemacon helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen Wemacon zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Disclaimer