Wemacon
FGS

FGS Nederland

Onze partner FGS is de specialist in het bouwen van aluminium systemen. Het belangrijkste product voor WEMACON is het knielchassis. Hierbij wordt een voertuig met voorwielaandrijving en GVW van 3.500 kg achter de cabine voorzien van een nieuw laag aluminium chassis waardoor een extreem lage laadvloer ontstaat.

Voordelen zijn o.a.: lage Arbo verantwoorde instap, hoog laadvermogen, stabiel, snel laden en lossen. Volledige benutting van laadoppervlak zonder wielkuipen. De carrosserie├źn kunnen zowel open als gesloten geleverd worden.

Vele mogelijkheden

De toepassingen voor dit product zijn legio, denk bijvoorbeeld aan bakkerijen, bloemenhandel, catering, ziekenhuizen, kortom, alles waarbij een lage inrijhoogte van belang is. Maatwerk kan buiten het standaard programma in overleg met de klant door Wema Nijverdal worden gerealiseerd.

Folders

Hieronder kunt u de folders downloaden. U kunt de folders ook aanvragen via ons contactformulier.

Download Nederlandse folder
Rollin Rollout Fiat Ducato
Rollin Rollout Renault Master
Rollin- rollout MB
Rollin- rollout VW.pdfFoto impressie

FGSFGSFGS

Nieuwsbrief

Routeplanner

Vul in het onderstaande invoerveld uw postcode in en vind direct de snelste route naar Wemacon in Nijverdal

Wemacon B.V.
Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem.

+31 (0)548-622828
info@wemacon.nl ga naar de contactpagina

Wemacon

Een bedrijfsauto of vrachtwagen is een rijdend visitekaartje voor iedere onderneming. Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. Wemacon helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen Wemacon zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Disclaimer