Wemacon

Huren bij Wemacon Rent

Als specialist in verhuur van BDF systemen en andere transportmiddelen biedt Wemacon de mogelijkheid om klanten snel en zeer flexibel van dienst te zijn. Met de beschikking over een zeer uitgebreide gevarieerde floot aan objecten kunnen klanten huren voor zowel de korte termijn als de lange termijn.

Van vrachtwagen tot horeca units

Bij Wemacon kunt u terecht voor het huren van een breed scala aan producten. Zo kunt u een complete vrachtwagen (of wagenpark) huren, maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren van een bestelbus of horeca unit.

Op dit moment kunnen wij u de volgende objecten* aanbieden** voor de korte termijn huur.

- BDF plywood gesloten wissellaadbakken in verschillende maten en uitvoeringen.
- BDF gesloten wissellaadbakken voorzien van kledingpanelen voor kledingtransport.
- BDF middenas aanhangers.
- BDF Draaischamel aanhangers.
- BDF tussenframe om de rijhoogte en afzethoogte van een aanhanger of motorwagen met 260 mm te verhogen.
- Spier City oplegger met één kant schuifzeil en één kant een vaste plywood wand voorzien van lat om lat binnenbetimmering.

* Uitvoeringen kunnen tussentijds wijzigen en zijn tot op zekere hoogte aan te passen.
** Afhankelijk van actuele beschikbaarheid.

Indien u voor langere termijn wenst te huren kunnen wij ook een wagenpark voor u samenstellen. Samen met onze partners hebben wij de beschikking over een vloot van ruim 1200 BDF eenheden.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via ons reactieformulier.

 

Nieuwsbrief

Routeplanner

Vul in het onderstaande invoerveld uw postcode in en vind direct de snelste route naar Wemacon in Nijverdal

Wemacon B.V.
Kwinkweerd 133
7241 CW Lochem.

+31 (0)548-622828
info@wemacon.nl ga naar de contactpagina

Wemacon

Een bedrijfsauto of vrachtwagen is een rijdend visitekaartje voor iedere onderneming. Uitstraling en functionaliteit van uw wagenpark staan voorop. Wemacon helpt u graag bij het realiseren van uw wensen en idealen. Een team van specialisten binnen Wemacon zal u helpen vanaf het idee tot ontwerp, realisatie en zelfs financiering en/of huur om voor u de best mogelijk oplossing te bieden voor uw transport.

Wij staan voor passie, vakkennis, duurzaam ondernemen en vooral nuchter blijven Transport zal er altijd blijven alleen de manier waarop is aan het veranderen. Wij houden deze veranderende internationale markt nauwlettend voor u in de gaten en springen in op kansen en bedreigingen. Samen met u maken wij het verschil.

Disclaimer